En Yangın Merdiveni Kapısı Sırları

Wiki Article

Yangın merdivenleri strüktürlırken kocaliği konutlarda 80cm, topluma vazıh dokumalarda 120cm, etkili katlı büro binalarında 90cm genliğinden az olmamalıdır. Kaçış yolları hoşgörülüliği 180cm’den az olmamalıdır.

Yangın merdivenleri çoğunlukla yangın dolapları, yangın bapları veya öbür eşyalar aracılığıyla engellenebilir. Bu gestalt yangın tahliyesini zorlaştırır. Öncelikle, yangın merdivenlerinin erişimini her zaman boydak bırakmalkaloriız.

Sınav İşlemleri: Baplar rutin aralıklarla yetkililer aracılığıyla test edilmelidir. Bapların her an ulaşılabilir olması ve gerçek çaldatmaışması önemlidir.

Yangına dayanıklı kapılar evinize ekstra dulda eklemenin harika bir yoludur. Geceleri elan dobra uyumanıza ve bir yangın durumunda ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Yangın Bapsı Ne İşe Yarar? Yangın Kapısı öncelikle yangın veya rastgele bir ivedi vaziyet simultane insanların binayı güvenle ayrılma etmesini katkısızlar. Başkaca bina içinde oluşan yaman ve sıcaklığın dışarıya geçmesine mâni olabilir.

Kapının estetik örgüsı ve istem edilen aksesuarların yararlanmaı fiyatı doğruca olarak etkilemektedir.

ürkü Durumunu Azaltma: Ani vüruten vakalar sonrasında insanlar ürkü olur ve bulundukları sahaı vazgeçme eylemek lüzum. Hızlı çıkış olanağı sunan ve yönlendirmelerle kolaylık kullanıma iye olan kapılar yardımıyla insanoğluın panik durumu azalır ve emniyetli çıkış sağlanır.

Yangın bapları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapkaloriın maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine demetlı olarak değişmiş olur.

Arkası sıra projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp görüş ilişkii strüktürlmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarını en kaliteli malzemeleri kullanarak istem edilen binada yapım edip, montaj ve onarım süreçlerinde lüzumlu mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile mesuliyet tuzakıyoruz.

Hatta Yangın Kapkaloriın üzerinde bulunan panik pas kilit sisteminin de problemsiz çkırmızııştığından sakıncasız olunmalıdır.

Etiket ve sertifikalar: Yangın kapısı seçerken, bapnın elverişli standartlara ve yönetmeliklere birebir olup olmadığını sınırlamak Yangın Kapısı bâtınin kimlik ve sertifikalar arama edilmelidir.

Birinci sınıf malzemelerden üretilen yangın merdivenleri, ihtiyaç halinde binadaki kişilerin tahliyesini sağlayacak ve gerektiğinde karışma ekiplerinin bu yoldan binaya methaline yardımcı olacaktır.

İnsanlar aracılığıyla kullanılmak üzere tasarlanan her yapı, yangın yahut başka ivedili durumlarda kullanıcıların hızla kaçışlarını katkısızlayacak kifayetli kaçış yolları ile donatılır.

Report this wiki page